Huurfietsen

login-logo

Uitleg huurfietsen WRV de Peddelaars

Je hebt er voor gekozen om te gaan wielrennen bij WRV de Peddelaars. Een goede keuze en we zijn ontzettend blij dat je bij ons wilt komen fietsen.

Nu kan het zijn dat je eerst even wilt proefdraaien alvorens je besluit om echt lid te worden van de Peddelaars. Dat kan natuurlijk en daarom biedt de vereniging jou de mogelijkheid om twee weken proef te draaien. In die twee weken kun je bepalen of dit de sport is die je graag wilt beoefenen.

Daarna dien je minimaal het basislidmaatschap aan te vragen. Verdere uitleg kun je opvragen via jeugdsecretariaat@peddelaars.nl en bekijk alvast het lidmaatschaps-formulier.

Als je eenmaal hebt besloten om lid te worden en je nog niet helemaal thuis bent in welke racefiets je het beste kunt aanschaffen bestaat de mogelijkheid om via de vereniging een racefiets te huren. Dit kan overigens alleen als je tussen de 8 en 14 jaar bent.
Dat kan gedurende één seizoen en natuurlijk alleen als er een fiets voor jou voorradig is. Mocht er geen racefiets voorradig zijn omdat ze allemaal zijn verhuurd dien je zelf zorg te dragen voor een racefiets. De trainers staan je graag te woord als je daar vragen over hebt.

De prijzen die WRV de Peddelaars hanteert:

Huurfiets voor de twee proefweken: € 10.
Huurfiets voor het hele seizoen: € 90.
Dit is inclusief € 10 borg die je weer retour krijgt bij het inleveren van de fiets in goede staat.
Mocht je na de eerste twee weken ervoor kiezen om door te gaan en je wilt graag een huurfiets huren voor het hele seizoen dan wordt de eerste € 10 in mindering gebracht op de seizoen prijs. U  ontvangt voor de huur van de fiets een aparte factuur.

Let op!

V.a. het moment dat je een racefiets huurt ben jij verantwoordelijk voor de hele fiets. Dat betekent dat je er zuinig op bent en er alles aan doet om de fiets goed te laten functioneren. Voordat je de fiets van ons overhandigt krijgt is de fiets helemaal nagekeken door onze technische man. Alle reparaties die daarna aan de fiets dienen te gebeuren zul je zelf moeten betalen. Ook als je een lekke band hebt verwachten we dat je zelf een nieuwe binnenband aanschaft en aanbrengt. Éénmaal per jaar wordt er in het clubgebouw een workshop gegeven m.b.t. onderhoud aan de fiets. Dit is altijd een leuke bijeenkomst waarin je veel kunt leren.

Veel succes!

login-logo

Laat een reactie achter

Jouw email zal niet gepubliceerd worden.

*

Couldn't connect to server: Connection timed out (110)