Vrijdag 25 juli zesde Omloop van Nijeveen

Aanstaande vrijdag staat de Omloop van Nijeveen, voor de zesde keer op de wielerkalender. Ook dit jaar is er van rennerszijde een grote belangstelling voor deze wedstrijd. Er hebben zich al meer dan 90 coureurs aangemeld en zoals gebruikelijk, komen daar in de laatste week nog een behoorlijk aantal bij De organisatie verwacht, dat er dit jaar ruim meer dan 100 renners aan de start zullen verschijnen. De grote belangstelling komt mede doordat, hier wordt gereden op een parkoers met een lengte van ruim vijf kilometer en niet een criterium, op een traject van ongeveer 1500 meter, met veel bochten. De wedstrijd begint om 19.00 uur en gaat over 104 kilometer en de start- en finishplaats is op de Tussenboerseweg. De organisatie berust bij het wielercomité Nijeveen en de wrv. De Peddelaars uit Hoogeveen.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht