Erik Dekker winnaar 12e Kasteelcross Vorden.

Zondag werd in Vorden de 12e Kasteelcross georganiseerd. Daar werd de wedstrijd voor masters 40+ gewonnen door Peddelaar Erik Dekker. Dit was zijn eerste zege in dit seizoen bij de veldrijders. Micha de Vries uit Hilversum en Maikel Govaarts (Drunen), mochten als tweede en derde mee op het erepodium. De jeugdveldrit van Liessel werd zondag afgelast, omdat het parkoers te gevaarlijk was, door de sneeuw en vorst. De Super Prestige-veldrit in het Belgische Diegem, werd bij de vrouwen gewonnen door Marianne Vos. Esmee Oosterman werd 28e, net voor Fleur Nagengast, die als 30e over de finish kwam. Bij de junioren boekte de Belg Eli Iserbyt, zijn 15e zege van dit seizoen. Voor Jens Dekker was er als negende ook een top tien klassering. Jesper Oost reed het NK op de baan in Apeldoorn, bij de nieuwelingen. Op de 500 meter tijdrit werd hij zesde en op het onderdeel scratch werd hij negende.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht