Ruud Junior Nagengast eerste in Breda.

Zaterdag werd in Breda, de Baronie jeugdveldrit verreden. Van de vier Peddelaars, die hier aan de start verschenen, was Ruud Junior Nagengast het succesvolst, met een zege in de wedstrijd voor 9-jarigen. Zijn broer Juul mocht ook weer op het erepodium verschijnen, met een derde plaats in zijn wedstrijd. Danny Turkstra en Rosan Dekker kwamen als 12e over de eindstreep in Breda. In de 34e Kerstveldrit van Reusel, werd Erik Dekker tweede in de categorie masters. Hij moest alleen Edwin Raats uit Helmond voor laten gaan.
In Hardegarijp werd zaterdag de zevende wedstrijd georganiseerd van de ICW Noord Wintercompetitie 2014 – 2015. Vooral bij de jeugd waren De Peddelaars erg succesvol, met een overwinning voor Antoine Kroezen en tweede plaats voor Anouk Dekker. Tim Brinkman werd vijfde en Marit Dekker kwam als zesde over de eindstreep. In de veldrit voor nieuwelingen, ging Sven Nijzingh uit Zuidwolde lang aan de leiding. Maar door dubbele pech, werd hij teruggeworpen naar de achtste plaats. In de veldrit voor heren werd Patrick van der Duin tweede. De ATB-wedstrijd voor nieuwelingen en junioren werd gewonnen door Bart Nijveen uit Geesbrug. Bij de dames op de ATB was Anouk Pelsinger uit Zuidwolde de snelste.
De volgende wedstrijd voor de ICW Noord Wintercompetitie is op 4 januari in Emmen.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht