Meike Uiterwijk Winkel wint in Duitsland.

Vrijdagavond werd het stadscriterium in het Duitse Beckum verreden. Een wielerwedstrijd in het centrum van die plaats. Daar startte Meike Uiterwijk Winkel van De Peddelaars, als nieuwelinge meisje, gezamenlijk met de categorie elite vrouwen. Dit was voor de jonge Peddelaar geen belemmering, om als eerste de eindstreep te passeren. Ze ging samen met de Duitse Luise Siersleben aan de leiding, die door haar naar de tweede plaats werd verwezen. Een opmerkelijke prestatie van deze talentvolle wielrenster uit Echten. De jeugd reed zaterdag in Rolde en daar waren er drie podiumplaatsen voor de renners van De Peddelaars. Rick Metselaar en Ruud Junior Nagengast, werden keurig tweede en er was een derde plaats voor Antoine Kroezen. Verder waren er top tien klasseringen voor; Pieter Bouwers en Danny Turkstra als vierde, Marten Ulbe Hofstee werd vijfde, Jelle Bouwe Hofstee en Juul Nagengast zesde, Lars Mulderij, Rosan Dekker en Lisa Metselaar werden zevende. Verder werd Rick Doornbos 13e, Marit Dekker en Erik Brinkman 14e, Anouk Dekker 22e en Tim Brinkman finishte als 23e.
Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht