Jasper Bovenhuis naar Japan.

Jasper Bovenhuis mag als stagiair van de Amerikaanse wielerprofploeg, Cannondale Garmin, nog drie keer in actie komen dit jaar. Hij kan zijn wegseizoen afsluiten in de Japan Cup op 18 oktober. Later deze week staan ook nog de wedstrijden Milaan – Turijn en de ronde van Piemonte op het programma van de renner uit Staphorst. Over zijn optreden in de VS eerder dit jaar, was men tevreden, maar hij moet nog afwachten, of er ruimte is in de ploeg voor 2016. Zaterdag leverde hij een belangrijk aandeel in de derde plaats van De Peddelaars tijdens het NCK (Nationaal Club Kampioenschap) in Dronten. Hij hoopt binnenkort te horen, of hij een contract krijgt bij de Amerikaanse ploeg.

Midden Brabant.

De 46e Ronde van Midden Brabant, werd gewonnen door Daan Meijers uit Dongen. Beste Peddelaar was Gert Jan Bosman als zevende, Coen Vermeltfoort finishte als negende ook keurig in de top tien.  Peter Lenderink kwam als 20e over de eindstreep.

 

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht