Jens Dekker wint eerste veldrit.

Het wielerseizoen voor de veldrijders is in het afgelopen weekeinde begonnen. In het Belgische Erpe Mere was het Jens Dekker, die gelijk zijn eerste wedstrijd van het seizoen bij de junioren wist te winnen. Dat gebeurde schijnbaar zonder veel moeite. Gelijk in de eerste ronde reed hij weg bij de rest en bereikte solo winnend de eindstreep. Op 40 seconden volgde de Belg Seppe Rombouts als tweede. In Dordrecht stond ook een veldrit op het programma, onder de naam Grote Prijs Cees Sintnicolaas. Bij de vrouwen won de Belgische Jolien Verschueren en was er een tweede plaats voor Fleur Nagengast. Bij de amateurs finishte Erik Dekker als vierde. Jens Dekker en Fleur Nagengast starten aanstaande zondag in de SP veldrit van Gieten.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht