De Peddelaars winnen twee keer in Brabant.

Zondag stonden er twee veldritten in Noord Brabant op het programma. De jeugd reed in Oploo en daar was het, Peddelaar Danny Turkstra, die als eerste de eindstreep passeerde. Hij verwees de nationale kampioen Antoine Quint uit Deil, naar de derde plaats. Ruud Junior Nagengast volgde als vijfde en Karlijn Koops finishte als 18e. Juul Nagengast bereikte als 22e de eindstreep. In Boxtel waren de overwinningsbloemen bij de masters, voor Erik Dekker, die de snelste was uit een veld van 43 renners. In Coevorden stond een wedstrijd van de ICW Noord-wintercompetitie op het programma. Bij de jeugd werd Rick Doornbos vierde en Rosan Dekker volgde als achtste. Peter Lenderink won bij de mannen de ATB-wedstrijd.
Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht