Erik Dekker wint ook in Reusel.

Voor Erik Dekker is het, net als zijn neef Jens, een succesvol seizoen bij de veldrijders. Zaterdag in het Brabantse Reusel boekte hij zijn vierde seizoenzege. De regerende nationale kampioen, was in de wedstrijd voor amateurs, te snel voor iedereen. Hij verwees de sterke Micha de Vries uit Hilversum naar de tweede plaats en Maikel Govaarts uit Drunen finishte als derde. De kersverse Peddelaar Jan de Vries uit Oldeholtpade, kwam als 12e over de eindstreep. Bij de nieuwelingen was er een 16e plaats voor Rick de Vries. Zondag werd in Leeuwarden een veldrit georganiseerd in de ICW Noord Wintercompetitie. Daar werd Rick Doornbos knap derde, Tsjisse Weening werd vierde en zijn broer Fokko finishte op een negende plaats ook in de top tien. In Breda kwam de jeugd van De Peddelaars aan de start in de plaatselijke veldrit. Daar finishte Danny Turkstra met zijn vierde plaats net naast het erepodium. Juul Nagengast kwam als zesde over de eindstreep en zijn broer Ruud Junior werd tiende. Karlijn Koops bracht als 20e haar wedstrijd ook tot een goed einde.
Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht