Herstart Populaires 2016 pas op 15 september – tevens laatste versie

De werkzaamheden aan wielerbaan en clubhuis lopen jammer genoeg uit, de geplande herstart op donderdag 25 augustus kan niet doorgaan.
We kunnen pas drie weken later, dus op donderdag 15 september om zeven uur (19:00 uur) de startbel weer luiden – voor het laatst dit jaar want het wordt alweer vroeger donker, de zon verdwijnt al om vijf voor acht (19:55 uur) achter de horizon.
In totaal dus slechts twaalf Populaires dit jaar, de elfde en laatste voor de (vervroegde) zomerstop was op donderdag 16 juni. Heel zuur, ook voor onszelf, gelukkig komt een dergelijke ongelukkige samenloop van omstandigheden slechts hoogst zelden voor.
Een sprankelende finale op 15 september in de vorm van een goede opkomst zou ons erg plezieren, al komen we wellicht de trainingkoers wat aan het inkorten, zeker bij minder weer. Sowieso rekenen we op de huidige dragers en draagster van de vier truien die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsor Mulderij & Partners Accountants en Adviseurs (tevens hoofdsponsor van onze club); een foto-momentje mag niet ontbreken….
Dus wat ons betreft, tot donderdagavond 15 september vanaf half zeven (18:30 uur) bij de inschrijftafel in het clubgebouw.
De Populaire-commissie
P.S. We gaan afscheid nemen van een commissie-lid;
Jo Janssen heeft dit seizoen voor het laatst met ons meegedraaid, hij gaat binnenkort verhuizen.
Wie oh wie brengt ons op sterkte vanaf volgend jaar? Een berichtje naar r.bleuming@kpnmail.nl is van harte welkom!
<< Terug naar het nieuwsoverzicht