Erik Dekker wint Ronde van Ede.

In de wielerronde van Ede, verschenen bij de categorieën amateurs en sportklasse, 100 renners aan het vertrek. Van hen was, het Peddelaar Erik Dekker, die als eerste de eindstreep passeerde. Hij verwees de plaatselijke favoriet, Remco Bertelink, naar de tweede plaats en Ferry de Ruiter uit Putten, mocht als derde mee op het erepodium. Voor Erik Dekker, was dit de zesde overwinning van dit wielerseizoen. De ronde van Borne, was de laatste wedstrijd voor de VIRO Cycling Cup Twente. Twan Brusselman uit Helmond, was na 80 kilometer de snelste in Borne. Peddelaar  Peter Schulting, volgde als tweede en Joey van Rhee, kwam als negende over de finish. Door dit resultaat werd hij de winnaar, van de VIRO Cycling Cup Twente 2016, bij de elite renners en beloften.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht