Herstart Populaires 2016 op 15 september – tevens laatste versie

Zoals eerder gemeld, kon afgelopen donderdag 25 augustus de geplande herstart van de Populaires niet doorgaan i.v.m. het uitlopen van de werkzaamheden aan wielerbaan en clubhuis. Inmiddels ligt er nieuw asfalt en is er een begin gemaakt met het plaatsen van de hekken. Er is dus voortgang en we verwachten dan ook dat de startbel op donderdag 15 september om zeven uur (19:00 uur) kan luiden. Het zal voor het laatst zijn dit jaar want het wordt weer eerder donker. De zon verdwijnt al om vijf voor acht (19:55 uur) achter de horizon, wellicht komen we daardoor de trainingkoers wat aan het inkorten, zeker bij minder weer.
Niettemin hopen we met een goede opkomst van renners èn rensters een sprankelende finale op 15 september te mogen meemaken. Sowieso rekenen we op de huidige dragers en draagster van de vier truien die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsor Mulderij & Partners Accountants en Adviseurs (tevens hoofdsponsor van onze club); een foto-momentje mag niet ontbreken en zou ons zeer plezieren ….
Dus opnieuw, wat ons betreft tot donderdagavond 15 september vanaf half zeven (18:30 uur) bij de inschrijftafel in het clubgebouw.
De Populaire-commissie
P.S. We hebben nog geen gegadigde voor het ”gat” in onze commissie dat zal ontstaan door het vertrek van Jo Janssen na dit seizoen.
Wie oh wie brengt ons op sterkte vanaf volgend jaar? Een berichtje naar r.bleuming@kpnmail.nl is van harte welkom!
<< Terug naar het nieuwsoverzicht