ANGSTIGE MOMENTEN.

Die kennen we gelukkig niet, althans zelden. Het kwam naar boven gelet de temperatuur en wind of we wel een aardig startveld zouden hebben. Tegen 19.00 uur echter een heel peloton aan het vertrek. De aanwezige dames mochten de trein opgang trekken en maakten er vervolgens hun eigen strijd van. Bij de mannen gelukte het ineens een drietal om afstand te nemen van de groep en ze namen uiteindelijk een ronde voorsprong.

Nadat de dames hadden af gesprint, mocht het peloton het eveneens doen en kregen de drie dapperen de ruimte om de meeste punten te verdelen. In de laatste rond viel het groepje echter uit een en kwam men stuk voor stuk over de streep.

De uitslagen uiteraard op de site en volgende week weer met elkaar naar het Bentinckspark voor drop, punten en strijd om de truien.

 

De populairescommissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht