ONMEUNIG HARD.

Onder aanvoering van erkende kleppers zoals o.a. Joey van Rhee, Jeff Vermeulen, Gert Mulderij, de gebroeders Deelstra, ging het peloton er op donderdag 03 mei 2018 als razenden vandoor. Dit betekende in concreto, dat een groep van zes coureurs een ronde voorsprong pakte op een groot peloton halverwege de avond. De aanwezige dames presteerden naar vermogen en het doet goed om te constateren dat ze zich elke avond langer tussen de mannen weten te handhaven.

Ruim halverwege het uur pakten nog eens vier mannen van het eerste uur een ronde oorsprong. Ondertussen werden ook nog de drop en de punten voor de klassementen verdeeld. Nadat eerst de dames hadden afgesprint en daarna het peloton, mochten vier mannen de meeste punten verdelen. Hier trok Chiel Smit aan het langste eind door “senior” Gert Mulderij de baas te blijven in de sprint.

Uiteraard de uitslagen z.s.m. op de site en facebook.

Tot slot:

1 – we hadden de weergoden opnieuw aan onze zijde. Wat was het een mooie avond om te fietsen. Weer een fantastische opkomst van renners en publiek.

2 – VOLGENDE WEEK GEEN POPULAIRE I.V.M. HEMELVAARTSDAG.

Tot over veertien dagen.

 

De commissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht