Coen Vermeltfoort in top tien.

Naast de ronde van Italiƫ, wordt er door de beroepsrenners ook gereden in de Vierdaagse van Duinkerken. Daar finishte Coen Vermeltfoort in de eerste etappe op een keurige tiende plaats in de massaspurt. In de derde etappe kwam hij als 31e over de eindstreep.

In de jeugdronde van Schijndel finishte Peddelaar Finn Hiemstra als tweede in zijn wedstrijd. Een gedeelte van de Peddelaarsjeugd rijdt momenteel in de Tour de Himmelfart in Denemarken. Dit is een meerdaagse wedstrijd, met de eerste etappe op donderdag Hemelvaartsdag. Mirthe Buurmeijer en Ruud Junior Nagengast waren daarin de succesvolste Peddelaars met een vierde plaats. Jasper Huitema finishte als vijfde en voor Danny Turkstra was er een tiende plaats in deze etappe. Mads de Roos en Juul Nagengast werden 15e , Rick Doornbos 16e, Manon Turkstra 17e en Lisa Metselaar en Marthijn Berends kwamen als 19e over de eindstreep. Nog een viertal jeugdige Peddelaars bereikte de finish. Van hen werd Tsjisse Weening 26e, Bjorn Hommes 29e, Thijmen de Jonge 66e en Rick Metselaar werd 101 ste.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht