De voorzitter doet een oproep

Het NCK, Nederlands Club Kampioenschap is een jaarlijks evenement dat de laatste jaren in Dronten gehouden wordt. Het is een kampioenschap ploegentijdrit voor de diverse categorieën (jeugd – dames – junioren – elite/belofte) en wordt normaliter op de laatste zaterdag van september gehouden. Dit jaar op 29  September. En er is een klassement ‘overall’ (welke vereniging scoort het beste in alle categorieën). Ook is er een categorie voor bedrijventeams en afgelopen jaar heeft daar onze hoofdsponsor met een team aan deelgenomen. Als WRV de Peddelaars doen wij het op deze kampioenschappen altijd heel netjes. Dit jaar hebben we de ambitie om het overall klassement te winnen !  Dat klinkt heel ambitieus maar het is wel reëel om deze ambitie te hebben afgaande op de resultaten van de afgelopen jaren. Het is een jaarlijks evenement waar bijna alle verenigingen uit het land aan deelnemen en waar meer dan 1000 renners aan de start staan.

Al verschillende jaren wordt de voorbereiding en een groot deel van de dag organisatie gedaan door Bertha Kroezen en Roelie Meinen. En deze dames willen heel graag ondersteuning. Daarom bij deze de oproep: Wie wil deze beide dames helpen om de voorbereidingen voor deze dag te doen en daarbij ook de dag mede helpen verzorgen ?  Het gaat hierbij om de organisatorische invulling en de catering.

De beide dames doen dit al geruime tijd en als voorzitter ervaar ik ook welke inspanningen zij verder allemaal doen voor WRV de Peddelaars. Spreiding van inspanningen (en kennis) is een goede zaak.

Mocht je meer informatie willen hebben dan kun je altijd navraag doen bij hen (of bij mij). De mail adressen zijn : secretaris@peddelaars.nl  resp penningmeester@peddelaars.nl  (of voorzitter@peddelaars.nl)

 

Van harte aanbevolen!

Steven Berends

voorzitter

en op de oliebollen moet je nog 3 maand wachten

<< Terug naar het nieuwsoverzicht