De Peddelaars succesvol in DK tijdrijden.

In Zeijen werd donderdag het districtskampioenschap tijdrijden verreden, voor het noordelijke district van de KNWU. Met zeven podiumplaatsen waren de renners van De Peddelaars erg succesvol in deze titelstrijd. Rick Ottema (elitemannen) en Aafke Soet (elitevrouwen), waren goed op dreef en de snelsten in hun categorie. Bij de nieuwelinge meisjes won Daphne Kreulen uit Hooghalen en was er een mooie derde plaats voor Rosan Dekker. Bij de junioren was het ook erg spannend en ging de titel naar Bodi Del Grosso uit Eelde en volgde Huub Deelstra als goede tweede. Bij de beloften was de titel voor Harthijs de Vries (Kollum). Hij werd op het erepodium geflankeerd door twee Peddelaars. Aron de Jong werd tweede en voor Sven Nijzingh was er een bronzen derde plaats. Kees Kunkeler finishte als vijfde in deze wedstrijd. Rick Ottema was de snelste elite-renner en daar werd Jan Essers tiende. Afke Soet werd op het erepodium bij de vrouwen geflankeerd door clubgenote Fleur Nagengast, die derde werd. Emiel Kunkeler finishte als zevende bij de masters 30+.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht