WARMWEERCORRECTIE.

Na een niet doorgaan van de Populaire vorige week , waarschijnlijk als gevolg van de afgegeven weercode Oranje, togen  de mannen van de commissie opnieuw met een goed gevoel naar de wielerbaan op donderdagavond 07 juni 2018. Echter mochten we, mogelijk mede als gevolg van de DK Tijdrijden, maar negen en met een warmweercorrectie, een tiental mannelijke  renners aan het vertrek zien. Desalniettemin maakten zij er een aantrekkelijk uurtje van, waarin m.n. om de punten voor de groene trui, flink werd gesprint. Dit vooral door Rene M/vdWerf, die zichzelf geen sprinter vindt. In de strijd om de dropjes pakte zelfs Jan Mulderij, de sponsor van onze truien, een zak drop.

Uiteindelijk werd er ook nog even alles uit de kast gehaald voor de eindsprint en dus de punten voor het algemeen gele trui klassement.

We hopen volgende week meer mannen, maar vooral ook dames te mogen begroeten.

Het klassement zoals meestal weer z.s.m. op de site en Facebook.

De Populairecommissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht