Geen overwinningen voor De Peddelaars.

In het afgelopen weekeinde was er geen plaats voor een Peddelaar op de hoogste trede van het erepodium. Wel werden er vier tweede plaatsen behaald. Zaterdag in de Forte MTB Zomercup 2018 in Zeegse, waren er tweede plaatsen voor Danny en Manon Turkstra en Bjorn  Hommes. Mads de Roos finishte als zesde. Een aantal jeugdige Peddelaars kwam zondag aan het vertrek, in de jeugdronde op de Heksenberg in Heerlen. Thomas Huitema werd daar tweede, direct gevolgd door Finn Hiemstra als derde. Mirthe Buurmeijer finishte als vierde net naast het erepodium. Thom Berends werd zesde en Flore de Groot zevende. Voor Marthijn Berends was er een elfde plaats in Heerlen.

In de ronde van de Kerspelen voor vrouwen kwam Lonneke Uneken als 17e over de eindstreep.

In de Midden Brabant Poort Omloop was de zege voor Julius van den Berg uit Purmerend. Hier finishte  Peter Schulting als zesde, Jasper Bovenhuis volgde als 11e, Rick Ottema werd 12e en Joey van Rhee werd daar 13e.

De wedstrijd Hart van Gilze werd bij de vrouwen gewonnen door Roos Hoogeboom uit Utrecht. Fleur Nagengast finishte als negende ook in de top tien.

In Harkema stond een korte tijdrit op het programma en die werd gewonnen door Roy Eefting uit Vaassen. Jan Essers was de beste Peddelaar met een zesde plaats en Laurens van Embden werd achtste.

De Belgische klassieker Dwars door de Vlaamse Ardennen, werd gewonnen door de Belg Robby Cobbaert. Rick Ottema finishte als vierde in deze wedstrijd.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht