MOOI.

Erg toepasselijk woord voor de laatste  donderdagavond populaire voor het vakantiereces op 19 juli 2018. Het was mooi weer, een mooi peloton aan het vertrek, mooie strijd. Ondanks de warmte hadden de mannen en dames er zin in. Het tempo zat er bij tijd en wijle goed in en bij navraag vertelde een deelnemer dat hij een top had van 56 km per uur. De strijd om de punten en snoep was sportief heftig en vooral correct. Een groepje van vier renners ontsnapten uit het peloton met het einde inzicht en maakten en er een mooie finish van. Opvallend was dat “good old” Paul Mos nog nog altijd een neusje heeft voor de goede ontsnapping.

Voorlopig hebben we vakantie en gaan we er met zijn allen van genieten. Veel plezier.

We zien elkander voor de laatste populaires terug vanaf donderdag 30 augustus 2018.

De populairecommissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht