Pascal Eenkhoorn vijfde in Amerika.

In de proloog van de Tour van Utah, finishte Pascal Eenkhoorn op een knappe vijfde plaats, achter winnaar Tejay van Garderen (VS).  In de eerste etappe kwam Pascal Eenkhoorn als 17e over de eindstreep.

De profronde van Steenwijk werd gewonnen door de sprinter, Dylan Groenewegen. Hier was Peter Schulting met zijn vijfde plats de beste Peddelaar. Joey van Rhee werd 11e, Rick Ottema 12e, Coen Vermeltfoort 23e en Patrick van der Duin finishte als 28e in Steenwijk.

In Maastricht won Roy Curvers bij de beroepsrenners en werd Joey van Rhee 21e. Bij de vrouwen was de eerste plaats voor Marianne Vos en hier werd Aafke Soet 12e.

In Roosendaal werd de 39e Draai van de Kaai verreden. Bij de amateurs was de eerste plaats voor Nick Zuiderwind uit Lisse. Peddelaar Arjen van Putten werd hier keurig vijfde.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht