8 PLUS 4 ??!!??

Met het einde van het populaire seizoen in zicht en het NCK in Dronten rammelend aan de achterdeur op 28-09 a.s. vertrokken er op donderdag 06-09 j.l. 4 jongedames en 8 jonge mannen rond de klok van zevenen. Dat er al het nodige hemelwater was gevallen en de lucht bleef dreigen deerde hen niet. Op een opdrogende baan vervlogen de rondjes. Ontsnappen bleek niemand gegeven. Tegen 20.00 uur werd er door vijf mannen gesprint voor de avondwinst (een zak snoep) en punten voor het gele Mulderij en Partners-tricot.

Indien er zich genoeg deelnemers blijven melden en de weergoden ons goedgezind blijven, dan gaan we nog twee keer strijden om punten, drop en de tricots.

Het klassement zoals te doen gebruikelijk weer z.s.m. op de site van onze club en de facebookpagina wrv populaires.

De commissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht