Jeugdafdeling De Peddelaars 50 jaar.

In 2019 is het 50 jaar geleden, dat een begin werd gemaakt met het wielrennen voor de jeugd bij De Peddelaars. Zij waren de eerste noordelijke vereniging, die startte met het jeugdwielrennen en baanbrekend werk hebben verricht. Het jeugdwielrennen heeft nu een vaste plaats in de noordelijke wielersport. Een aantal leden van het eerste uur heeft besloten, om dit feit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Zij willen het gehele wielerseizoen 2019 voor de jeugd een feestelijke uitstraling geven. Hiervoor wordt getracht, om alle jeugdleden van de laatste 50 jaar te benaderen voor een feestelijke re√ľnie. Dit is geen eenvoudige klus, omdat velen het ouderlijke nest hebben verlaten en elders zijn gaan wonen. Het organisatiecomit√© doet hierbij daarom een oproep aan hen, die jeugdlid zijn geweest, om contact op te nemen met Richard Luppes via het mailadres:
RPluppes@hotmail.com
of telefonisch met het nummer 06-30908125.
Zij worden dan op de hoogte gehouden van de verdere gang van zaken rond het jubileum.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht