VOORLAATSTE

Op donderdagavond 13-09-2018 togen de liefhebbers en de mannen van de commissie voor de 1 na laatste keer dit jaar naar het clubhuis/baan voor een populaire. Met voldoening zagen de liefhebbers langs de kant en de mannen een mooi peloton van meisjes en jongens vertrekken rond de klok van 19 uur. De aanwezige dames mochten de eerste rondes het tempo bepalen, maar de straatklinkers vlogen ons niet om de oren. Vanaf het moment dat de mannen het heft in handen namen ging het tempo omhoog, maar het gelukte niemand om aan de greep van het peloton te ontsnappen, dus kregen we tegen achten een massaspint voorgeschoteld.

De uitslagen zoals gebruikelijk z.s.m. op de clubsite en facebook.

Op donderdag 20-09 a.s. de laatste van het seizoen 2018. We maken er met zijn ALLEN een aardige afsluiting van en zullen aan het eind de door Mulderij en Partners beschikbaar gestelde truien aan de winnaars uitreiken.

Met sportieve groet,

Jarl, Frits, Geo en Rikus.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht