Wielerbestaan in Hoogeveen dichter bij elkaar.

De wielrenvereniging en de toervereniging

De Peddelaars, gaan per 1 januari 2019, nauwer samenwerken. De renvereniging  had hiervoor een buitengewone ledenvergadering belegd in het clubhuis. Binnen de renvereniging is het woord fusie al gevallen, maar dat moet nog verder worden uitgewerkt. Dat heeft als voordeel, dat bestuursfuncties beter te vervullen zijn, dat er één kledinglijn gevolgd kan worden en dat men in hetzelfde clubhuis zit.  Er wordt geen tijdsdruk op de plannen gelegd, zodat men uiteindelijk, tot een goed overwogen besluit kan komen. Er zijn al gesprekken geweest met de twee bonden, de KNWU en de NFTU. De vergadering gaf het bestuur de vrijheid, om door te gaan op de ingeslagen weg.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht