Ruud Junior Nagengast wint in Spijkenisse.

Het was voor de veldrijders van De Peddelaars een druk weekeinde. In verschillende plaatsen van ons land verschenen zij aan de start. Zo was er startgelegenheid voor de jeugd in Spijkenisse. Daar waren De Peddelaars bijzonder succesvol, met drie podiumplaatsen. Ruud Junior Nagengast wist daar knap zijn wedstrijd winnend af te sluiten. Er was een tweede plaats voor Thomas Huitema en Mirthe Buurmeijer kwam als derde over de eindstreep. Danny Turkstra finishte hier als vierde net naast het erepodium.

In Lieshout boekte Erik Dekker zijn tweede overwinning in dit weekeinde, door als eerste de eindstreep te passeren. Een bijzonder mooie prestatie en nu was de tweede plaats voor Micha de Vries uit Hilversum. Jan de Vries werd 18e in deze wedstrijd voor masters 40+ en Rudi Nagnegast finishte als 25e. Bij de nieuwelingen werd Juul Nagengast tiende en Bjorn Koster volgde als 15e.

De ICW Wintercompetitie 2018-2019, kreeg een vervolg, met een wedstrijd in Trimunt. In de veldrit voor junioren werd Antoine Kroezen vierde en Manon Turkstra won de wedstrijd voor nieuwelingen meisjes. In de MTB-wedstrijd voor nieuwelingen werd Chris Offerein tweede  en zijn zus Iris was de snelste bij de nieuwelingen meisjes. Anniek Mos was de snelste bij de junior vrouwen op de MTB. De veldrit voor de 8-jarige jeugd werd gewonnen door Luuk Buiten. Bij de 13 en 14-jarigen was de eerste plaats voor Mads de Roos en hier werd Tsjisse Weening derde. Jip Kerssies finishte als vierde in deze wedstrijd. Djuani v/d Gouw werd 11e bij de 11 en 12-jarigen.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht