In memoriam Annet Bramer

Op donderdag 3 januari bereikte ons het droevige bericht  dat Annet Bramer overleden is. De familie verliest met haar een vrolijke, enthousiaste en krachtige vrouw, moeder en oma.

Als Peddelaars kennen we Annet als de vrouw en moeder die niet intensief deelnam aan de wielersport maar wel altijd aanwezig was. Vanaf het moment dat de kinderen op de fiets stapten was zij, en natuurlijk ook Frits, Peddelaar in hart en nieren. Zij waren altijd aanwezig bij de wedstrijden van de kinderen. Maar daar lieten zij het niet bij: als er hulp nodig was bij de organisatie van een evenement, werd nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan. Zo hebben  ze jaren de organisatie gedaan rond het NCK: Annet was daarin de spil voor alles wat de renners nodig hadden om een goede tijdrit te kunnen rijden.

Afgelopen zomer werd bekend dat Annet opnieuw behandeld moest worden. Ik heb haar in die tijd enkele keren aan de wielerbaan mogen spreken. Het vertrouwen in de behandeling, maar bovenal haar levenslust en de wil om te genieten van het leven zal bijblijven. De wielersport was niet alleen de sport van de kinderen en Frits; het was ook de sport van Annet. Voor WRV de Peddelaars is een zeer actief lid en vrijwilliger heengegaan.

Wij wensen Frits, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om  dit verlies een plaats in hun leven te geven.

Steven Berends (voorzitter)

Namens bestuur WRV de Peddelaars

<< Terug naar het nieuwsoverzicht