Zondag 13 oktober Telenet Superprestige veldrit Gieten.

Het heeft enige tijd geduurd, maar nu is het toch definitief, dat de internationale Telenet Superprestige veldrit van Gieten wordt georganiseerd op zondag 13 oktober. Na wat heen en weer geschuif met datums, kwam men toch tot dit voor meerdere  partijen gunstig besluit. Gieten is hiermee ook weer de eerste Superprestige wedstrijd van het veldritseizoen en tevens de eerste grote confrontatie van alle toppers in Europa. Op zondag 13 oktober wordt weer een compleet programma afgewerkt, met wedstrijden voor de volgende categorieën; nieuwelingen, nieuwelingen meisjes, junioren, vrouwen – elite en beloften, met als sluitstuk de wedstrijd voor mannen-elite en beloften. Het parkoers is wederom aan de Nijslootsweg rond de zandafgraving.

Afgelopen zondag finishte Coen Vermeltfoort, als derde nog net op het erepodium van de wielerronde in het Brabantse Geldrop.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht