MOOI PELOTON

 

Al weer een week voorbij en opnieuw een mooi peloton wielrenners aan het vertrek van de Populaire van 02 mei 2019. Goed was het op te zien voor zowel de commissie als het ruim aanwezige kennerspubliek, dat er een zevental jongedames voor de startstreep stond opgesteld. Na het vertrek werd er na een drietal ronden gesprint door de dames voor een zak drop, welke door Anniek Mos werd bemachtigd. Hierna waren het de mannen die het tempo aangaven. De snelheid zat er gelijk in. Uiteindelijk lukte het een negental om afstand te nemen en uiteindelijk een ronde voorsprong te pakken op de rest. Na tussensprints om de punten voor de Mulderij en Partners-truien en drop mocht het overgebleven peloton tegen achten sprinten voor de tiende plek. De negen overgebleven mannen mochten na een vijftal extra ronden sprinten om de overgebleven punten voor het klassement. Niek Deelstra toonde zich daarin de snelste en ging met de volle buit huiswaarts t.w. tien punten en een zak droppies.

Het bleef de hele avond droog, winderig en soms zonnig hetgeen voor de iets meer dan dertig deelnemers weer een mooie trainingsavond was. De commissie hoopt stilletjes dit jaar nog eens tegen de vijftig deelnemers te verwelkomen.

Uitslagen en standen z.s.m. op de site en Facebook.

Tot volgende week.

De commissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht