Nieuwelingen van De Peddelaars in vorm.

Zondag stond de Ronde van de Needse Berg, een wielerwedstrijd voor de categorie nieuwelingen, jongens van 15 en 16 jaar, op het programma. Met drie top tien klasseringen zorgden de renners van De Peddelaars voor een keurig resultaat. De wedstrijd werd gewonnen door Arno van Krimpen uit Groot Ammers. Hij won de spurt van een leidende groep met 22 renners.  Djyaro Bosma was met zijn derde plaats de beste Peddelaar, direct gevolgd door Juul Nagengast als vierde en Mees Steenbergen kwam als zevende over de eindstreep.

In de 4e Omloop van de Bronneger Bult, werd Sander Kikkert 31e.

Aanstaande zondag in de ronde van De Wijk, krijgt de wedstrijd voor vrouwen een internationaal tintje, met de komst van een aantal Deense rensters. Annet Pit uit Zwolle gaat ook van start en zij won zondag de 4e Omloop van de Bronneger Bult bij Drouwen. Ook Mickey Nijkamp (Zwolle), de winnares bij de nieuwelingen meisjes in 2017, komt ook nu weer aan het vertrek. In zijn totaliteit een goede deelname, wat zeker garant staat voor mooie wielersport in de Wijk, aanstaande zondag.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht