ZEVENTIEN DIEHARDS

 

Op donderdagavond 09-05-2019 trotseerden 17 liefhebbers de op dat moment droge weersomstandigheden, maar op een nog natte wielerbaan. Het zou tot na de finish droog blijven, dus konden en mochten de ene dame en 16 mannen er hun strijd van maken om de klassementen en dropjes. Wederom werd er een mooie trainingswedstrijd van gemaakt, maar het peloton bleef tot het eind compleet en diende een groepssprint de strijd om de punten voor de gele trui te beslissen. In een mooie sprint a deux bleek Dennis Severink zijn wiel een centimetertje voor Chiel Smit over de streep te hebben gedrukt.

Rest te melden, dat er een renner het nodig vond om de bodem van een droge sloot op te zoeken om er met een lach op zijn gezicht weer uit te komen.

Alsof het zo moest zijn, vertrokken de meeste renners opnieuw het Pluvius, terwijl er onder droge omstandigheden een uurtje was gekoerst.

Op naar volgende week. De standen  zijn te bekijken op de site en Facebook.

De Populairecommissie.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht