Karlijn Koops in het ziekenhuis !!

Woensdagochtend jl (3 juli) heeft Karlijn Koops een ernstig ongeval gehad. Zij is geschept door een auto en is met ernstige verwondingen opgenomen in het ISALA ziekenhuis in Zwolle. Donderdagochtend is zij aan haar pols(en) geopereerd. Ik heb donderdagavond haar vader gesproken en de eerste woorden die hij zei waren : “Het gaat redelijk en we gaan de goede kant weer op”. Dat stelt erg gerust. Desondanks zal Karlijn nog geruime tijd dienen te herstellen, maar gelukkig ziet het er goed uit. Wij wensen Karlijn heel veel sterkte en een spoedig herstel toe.
Het is niet bekend hoelang Karlijn nog in het ziekenhuis moet blijven maar haar adres is:
ISALA klinieken Zwolle, Afdeling vlinder 4 , nr 13, Dokter van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht