POPULAIRES DE GRENS OVER!!

Maak U niet ongerust, we blijven thuis in het Bentinckspark op de baan. Wel hadden we een buitenlandse deelnemer vanavond uit Engeland.

Op donderdagavond de 4e juli 2019 stonden we bij monde van Steven Berends eerst even stil voor een update inzake het WRV-lid en deelneemster aan de Populaires Karlijn Koops, die gisteren een verschrikkelijk ongeluk overkwam. Steven komt er op de site nog op  terug, maar ze maakt het naar omstandigheden redelijk in het ziekenhuis in Zwolle. Namens de populaires wensen we haar en het gezin sterkte en beterschap.

Het peloton vertrok hierna onder aanvoering van de beide aanwezige jongedames om er vervolgens een levendige avond van te maken met allerhande pogingen om weg te komen van de groep, maar dit was niemand gegund. Dit resulteerde er tegen achten in, dat er een massale sprint moest plaatsvinden voor de verdeling van de gele trui-punten. Jongeman Metselaar bleek de rapste te zijn met de groep aan zijn achterwiel.

VOLGENDE WEEK DONDERDAG 11 juli 2019 DE  LAATSTE POPULAIRE VOOR DE VAKANTIEPERIODE.

Met vriendelijke groet – de mannen.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht