Peddelaar Jasper Huitema wint in België.

Zondag reed Jasper Huitema in het Belgische Ottenburg naar zijn eerste zege van dit wielerseizoen bij de categorie nieuwelingen. Juul Nagengast finishte daar op de 21e plaats.

Een drietal jeugdrenners van De Peddelaars kwam aan de start in de KTN – Geonius jeugdronde van Schinnen. Daar werd Finn Hiemstra vierde, Mads de Roos 14e en Danny Turkstra finishte als 22e. De wedstrijd betrof een individuele tijdrit.

In Berg en Dal stond de Omloop der Zevenheuvelen op het programma. Dit was een onderdeel van de KNWU – clubcompetitie. Hier mocht een kopgroep van 18 renners gaan spurten voor de overwinning. Winnaar werd Rens Tulner van De Jonge Renner. Beste Peddelaar was Martijn Dijkstra op de negende plaats. Ook Sebastian Vester bracht deze klassieker tot een goed einde en finishte als 87e.

Voor de jeugdronde van Hollandscheveld die aanstaande zaterdag wordt verreden, hebben zich nu ruim 100 renners aangemeld.

Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht