Brons voor Lonneke Uneken op EK.

Tijdens de Europese kampioenschappen wielrennen in Alkmaar, zorgde Lonneke Uneken voor een prachtige prestatie door derde te worden in de wedstrijd voor vrouwen in de categorie beloften (onder 23 jaar). De wedstrijd werd beslist in een eindspurt en daarin was de Italiaanse Letiria Paternoster de snelste en finishte de Poolse Marta Lach als tweede. Daarna kwam Lonneke Uneken als goede derde over de eindstreep. Een prachtige prestatie van deze succesvolle Peddelaar. De 29e profronde van Oostvoorne werd gewonnen door Mike Teunissen en hier finishte Coen Vermeltfoort als 20e. In het spektakel van Steenwijk won Dylan van Baarle bij de beroepsrenners en volgde Pascal Eenkhoorn op de zesde plaats. In de ronde van Nootdorp finishte Erik Dekker als 12e.
Luc Reinds.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht