Beste leden,

We ervaren allemaal de maatregelen van de coronacrisis.  We moeten volgens de regels veel in en om het huis blijven. En als we naar buiten gaan hebben we te maken met de anderhalve meter regel, de regel om te hoesten in de elleboog en nog wat regels. Afgelopen week werd in de media aandacht geschonken aan het gedrag van individuen en groepen motorrijders en ook wielrenners.  Bij deze willen wij aan jullie allen een dringende oproep doen om WSV de Peddelaars, en wielrenners in het algemeen, niet in diskrediet te brengen door gedrag tijdens de tochten die jullie doen. Het is in deze corona tijd meer dan nodig om iedereen de ruimte te gunnen bij de momenten waarop hij of zij even naar buiten gaat.

Wij wensen jullie allen heel veel gezondheid toe en ook zeker veilig fietsplezier.

namens het bestuur WSV de Peddelaars

Steven Berends

<< Terug naar het nieuwsoverzicht